Eleségek

15 termék van a kategóriában
1 - 15 termék a 15 ból
 • Bio-Lio szárított fehér hal
  BL860236

  Bio-Lio szárított (liofilizált) fehér hal vízi teknősök és macskák számára. Feldolgozása során a beltartalmi érték nem változik. Magas ásványi anyag tartalma segíti a csontozat egészséges fejlődését, teknősöknél segít megelőzni a páncélpuhulást.

  290 Ft‎
 • Bio-Lio szárított gammarus
  BL860113

  Bio-Lio szárított (liofilizált) gammarus. Természetes eleség magas fehérje és ásványi anyag tartalommal. Minden életkorban segíti a teknősöket a harmonikus fejlődésben. Nagyobb testű ragadozó halaknak is adható.

  390 Ft‎
 • Bio-Lio heti menü teknős eledel
  BL860212

  Bio-Lio Heti menü teknős eledel. Hét féle szárított, liofilizált eledelt tartalmaz. Ásványi anyagokban gazdag válogatás, mellyel változatosan, kiegyensúlyozottan etethetjük teknősünket. Tartalma: garnélarák, csonti, szív-mic, tubifex, lisztkukac, gammarus, razbora.

  390 Ft‎
 • Bio-Lio szárított garnéla
  BL860120

  Bio-Lio Shrimp garnéla (shrimp). Természetes eleség magas fehérje és ásványi anyag tartalommal. Minden életkorban segíti a teknősöket a harmonikus fejlődésben.

  290 Ft‎
 • Bio-Lio szív-mix
  BL860021

  Bio-Lio Szív-mix, liofilizált marhaszív teknősök részére. Feldolgozása során a beltartalmi érték nem változik. Rendszeres etetésével a teknősök megőrzik vitalitásukat. Nem tartalmaz tartósítószert.

  590 Ft‎
 • Bio-Lio teknős eledel
  BL860373

  Bio-Lio Teknős eledel. Úszó eleség vízi teknősök részére, magas fehérjetartalma miatt kiegészítő tápláléknak ideális. Növényi és állati eredetű összetevőket is tartalmaz.

  690 Ft‎
 • Bio-Lio teknős pálcikák light
  BL860403

  Bio-Lio Teknős pálcikák light teknős eledel. Úszó eleség növényi összetevőkkel, melyek nélkülözhetetlenek a kiegyensúlyozott tápláláshoz. Összetett takarmány vízi teknősök részére.

  390 Ft‎
 • JBL Agivert teknős eleség
  JBL70332

  JBL Agivert teknőstáp. Rudacskákból álló főeleség szárazföldi teknősök számára. A tisztán növényi nyersanyagok egészséges, a páncél problémáitól mentes növekedést biztosítanak. A vitaminok és a stabilizált C-vitamin erősítik az ellenálló képességet. Minden szárazföldi teknősfaj szakszerű etetésére ajánlott.

  1 290 Ft‎
 • JBL Calcil kiegészítő teknős eleség
  JBL70292

  JBL Calcil kiegészítő eleség mocsári és vízi teknősöknek. Ásványi anyagokkal segíti a páncélnövekedést. Halakból és rákokból származó fehérjékben gazdag. Vitaminjai és a stabilizált C-vitamin erősítik az ellenálló képességet. Szárazföldi teknősöknek csak alkalmanként, csemegéül felel meg.

  1 590 Ft‎
 • JBL Rugil teknős eleség
  JBL70351

  JBl Rugil teknőstáp. Eleségrudacskák kis vízi teknősök számára. 20% búzacsírával, valamint halakból és garnélákból származó fehérjékkel. A teknősök szívesen fogyasztják, növekedésük pedig egészséges lesz. A stabilizált C-vitamin és egyéb vitaminok támogatják az ellenálló képességet. Kiválóan alkalmas fiatal mocsári teknősöknek is.

  790 Ft‎
 • Neptun teknős mix
  N302136

  Neptun Teknős mix, természetes és mesterséges tápok keveréke vízi ékszerteknősök számára. A tüskés bolharák (gammarus) és édesvízi garnéla mellett komplex összetételű extrudált tápot tartalmaz. Minden szükséges vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, mely elengedhetetlen a teknős páncéljának és csontozatának optimális fejlődéséhez.

  290 Ft‎
 • Neptun teknős táp
  N300620

  Neptun Teknős táp ékszer- és más vízi teknősök részére. Stick eleség, az állati és növényi fehérjék mellett vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Segíti a páncélzat és csontozat optimális fejlődését.

  290 Ft‎
 • Neptun teknős müzli szív-mixszel
  N300613

  Neptun teknőstáp műzli szív-mixszel. Liofilizált és napon szárított, természetes alkotóelemeket tartalmazó teknőstáp. Változatos etetést tesz lehetővé a vízi ékszerteknősök számára. Természetes ásványi anyag forrás, mely nélkülözhetetlen a páncél optimális fejlődéséhez.

  290 Ft‎
 • Yoyo teknős mix
  YO032161

  Good Food Yoyo Teknős mix. Természetes és mesterséges tápok keveréke, ideális vízi ékszerteknősök etetésére. Szárított gammarus és garnéla mellett komplex összetételű extrudált tápot tartalmaz, így biztosítva a teknősök páncéljának fejlődéséhez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat.

  445 Ft‎ 890 Ft‎ -50%
 • Szer-Ber teknős mix
  SZB415144

  Szer-Ber Teknős mix. Természetes és mesterséges tápok keveréke, mely ideális vízi teknősök etetésére. A tüskés bolharák (gammarus) és édesvízi garnéla mellett komplex összetételű extrudált tápot tartalmaz. Biztosítja a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat a teknős páncéljának megfelelő fejlődéséhez. Kiszerelése 1 liter.

  890 Ft‎

Eleségek

Gyártók listája

Sütik használatát engedélyezem

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek megtekintése.