Szűrőszivacs, filtervatta

12 termék van a kategóriában
1 - 12 termék a 12 ból
 • Szivacstábla 50*50*5cm
  TM45

  Szögletes szivacstábla egyedi építésű szűrőkhöz, szűrőszivacs pótláshoz. A különböző cellasűrűségű változatok bármilyen célnak megfelelnek, legyen szó előszűrésről a nagyobb szemcséjű szennyeződések kiszűréséhez, vagy finomszűrésről az egészen kicsi szemcseméretű szennyeződések ellen. Akváriumi és kerti tó szűréshez egyaránt alkalmas.

  3 790 Ft‎
 • Hobby Aqualon szűrővatta
  (HOB)20100

  Hobby Aqualon szintetikus szűrővatta édesvízi és tengeri akváriumok szűréséhez egyaránt. Nagyon sűrű anyag, ami a legapróbb szennyeződéseket is kiszűri, így maximalizálva a szűrőrendszer hatékonyságát. Különböző kiszerelésekben kapható, ideális a különböző szűrőtípusok gyári vattáinak kiváltására is. Önmagában vagy más szűrőanyagokkal együtt is alkalmazható.

  590 Ft‎
 • Bio Filter szűrőszivacs hasáb
  (JKA)152.00

  JK Animals (Atman) Bio Filter szűrőszivacs hasáb akvárium szűréshez. Elsősorban az Atman powerhead pumpákkal kompatibilis kiegészítő. Különböző méretekben kapható, így a legjobban variálható lehetőséget nyújtja az akváriumi belső szűrés tetszés szerinti kiépítéséhez. A benne foglalt perforált cső eltávolításával bármilyen powerhead vízpumpával kompatibilis.

  1 590 Ft‎
 • Kék szűrőszivacs hasáb
  BI101015

  Szűrőszivacs hasáb akvárium szűréshez. Powerhead vízpumpákra csatlakoztatható, vagy levegőporlasztót helyezve a közepébe szivacsszűrőként alkalmazható. Perforált csöve kivehető, így bármilyen típusú powerhead pumpával tudjuk használni. A különböző méretek számos variációs lehetőséget biztosítanak egy akváriumi belső szűrő igény szerinti kiépítéséhez.

  1 190 Ft‎
 • Fekete szűrőszivacs hasáb
  BI101015

  Szűrőszivacs hasáb akvárium szűréshez. Powerhead vízpumpákra csatlakoztatható, vagy levegőporlasztót helyezve a közepébe szivacsszűrőként alkalmazható. Perforált csöve kivehető, így bármilyen típusú powerhead pumpával tudjuk használni. A különböző méretek számos variációs lehetőséget biztosítanak egy akváriumi belső szűrő igény szerinti kiépítéséhez.

  1 190 Ft‎
 • Szűrőszivacs henger 10*20cm
  (HAP)C073

  Szűrőszivacs henger akvárium szűréshez. Powerhead vízpumpákra csatlakoztatható, vagy levegőporlasztót helyezve a közepébe szivacsszűrőként alkalmazható. Bármilyen típusú powerhead pumpával tudjuk használni. Függőlegesen bordázott, így még hatékonyabb szűrést biztosít.

  1 990 Ft‎
 • Kék szűrőszivacs 25*25*30cm

  Hatalmas méretű hasáb szűrőszivacs akváriumi szűréshez. A közepébe levegőporlasztót helyezve szivacsszűrőként alkalmazható, vagy egy erősebb vízpumpára csatlakoztatva nagy belső szűrőként funkcionálhat. Külső szűrők szívócsövére is csatlakoztatható előszűrő gyanánt. Hatalmas méretei által nagy akváriumokhoz is ideális.

  7 190 Ft‎
 • Aqua Nova szűrőszivacs NCF külső szűrőhöz
  NS6-SGB

  Fekete pótszivacs Aqua Nova NCF akváriumi külső szűrőhöz. A szűrőszivacs idővel teljesen eltömődik, anyaga megfárad. Ilyenkor már nem lehet teljesen kitisztítani, és érdemesebb csere szivaccsal pótolni.

  790 Ft‎
 • Aqua Nova szűrővatta NCF külső szűrőhöz
  NS6-SGW

  Fehér filtervatta Aqua Nova NCF akváriumi külső szűrőkhöz. Gyári filtervatta az adott típusú külső szűrőnek megfelelő paraméterekkel gyártva. Mivel a filtervatta puhább, finomabb anyag, hamarabb tömődik el és szorul cserére, mint a szivacs.

  790 Ft‎
 • Jebo külső szűrőkhöz szűrővatta
  J615635FV

  Csere szűrővatta Jebo akváriumi külső szűrőkhöz. Gyárilag az adott külső szűrőnek megfelelő paraméterekkel előállított szűrővatta. A szűrővatta idővel teljesen eltömődik, és ilyenkor már a tisztítás sem elegendő, cserélni kell.

  550 Ft‎
 • Jebo szűrőszivacs 878 külső szűrőhöz
  J878PSZ

  Csere szűrősziva Jebo 878 és 878UV akváriumi külső szűrőkhöz. Gyárilag az adott külső szűrőnek megfelelő paraméterekkel előállított szűrőszivacsok. A szűrőszivacs idővel teljesen eltömődik, és ilyenkor már a tisztítás sem elegendő, cserélni kell.

  1 290 Ft‎
 • Hydor szűrőszivacs Prime külső szűrőkhöz
  (HYD)XC0117

  Csere szűrőszivacs Hydor Prime akváriumi külső szűrőkhöz. Gyárilag az adott külső szűrőnek megfelelő paraméterekkel előállított szűrőszivacsok. A szűrőszivacs idővel teljesen eltömődik, és ilyenkor már a tisztítás sem elegendő, cserélni kell.

  2 590 Ft‎

Szűrőszivacs, filtervatta

Gyártók listája

Sütik használatát engedélyezem

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek megtekintése.