Rendelés átvétele, kiszállítása

Személyes átvétel:
A megrendelt termékeket át lehet venni személyesen telephelyünkön. Személyes átvétel esetén a fizetés készpénzben lehetséges, vagy igény esetén az Ügyfél előre elutalhatja a vásárlási értéket bankszámlaszámunkra.
A telephelyi személyes átvétel kizárólag előzetes telefonos egyeztetés alapján lehetséges.
Telephelyünk címét, valamint telefonos és egyéb elérhetőségeinket a Kapcsolatok szekcióban, vagy az Impresszumban lehet megtalálni.

Kiszállítás:
A megrendelt termékeket lehetőség van házhoz szállíttatni. Termékeink többségét megbízható futár partnereink valamelyikével tudjuk célba juttatni. Cégünk a következő futárszolgálatokkal áll szerződésben:
- Fáma First Kft. - Fáma Futár: www.famafutar.hu
- TNT Expressz Hungary Kft.: www.tnt.com

Fáma Futár csomag:
A Fáma Futár házhoz szállítja a rendelést az Ügyfél által megadott szállítási címre. Az Ügyfélnek, vagy az általa megbízott átvevőnek a helyszínen kell tartózkodnia az átvételhez. A futárcég kézbesítés előtt értesítést küld a futár várható érkezéséről. Ha az első kézbesítés sikertelennek bizonyul, a következő munkanapon újra megkísérlik.
A Fáma Futár által kézbesíttetett csomag nem tartalmazhat törékeny árut, határértékeit tekintve pedig két kategóriába sorolandó: max. 30kg tömegű és max. 100cm hosszú, valamint a 30-50kg tömeg közötti. A határértékekbe a csomagolást is bele kell számítani.

A Fáma Futár szállítási díjai
- max. 15kg-ig és max. 100cm hosszúságig: előre utalásos fizetés esetén 1150Ft, utánvételes fizetés esetén 1550Ft; ez a szállítási mód 10.000Ft vásárlási érték fölött ingyenes (utánvételes fizetés esetén az utánvét felár felszámolásra kerül)
- max. 30kg-ig és max. 100cm hosszúságig: előre utalásos fizetés esetén 1750Ft, utánvételes fizetés esetén 2150Ft; ez a szállítási mód 17.000Ft vásárlási érték fölött ingyenes (utánvételes fizetés esetén az utánvét felár felszámolásra kerül)
- 30-50kg közötti csomag: előre utalásos fizetés esetén 6000Ft, utánvételes fizetés esetén 6400Ft; előre meghatározott ingyenességi határérték nincs meghatározva, kiemelkedő vásárlási vásárlási érték esetén kölcsönös megegyezés alapját képezheti.
Ha a csomag meghaladja a fent említett határértékeket, a szállítási díj külön megegyezés tárgyát képezi.

TNT Expressz:
A TNT Expressz házhoz szállítja a rendelést az Ügyfél által megadott szállítási címre. Az Ügyfélnek, vagy az általa megbízott átvevőnek a helyszínen kell tartózkodnia az átvételhez. A futárcég kézbesítés előtt értesítést küld a futár várható érkezéséről. Ha az első kézbesítés sikertelennek bizonyul, a következő munkanapon újra megkísérlik.
A TNT Expressz kézbesíti a különböző törékeny termékeket tartalmazó csomagokat, beleértve az akváriumokat, terráriumokat, bútorokat. Előre utalással vagy utánvétellel is fizethető. A TNT Expressz csomagot az alábbi kategóriákba sorolandók:
- Törékeny/túlméretes csomag: törékeny és/vagy 100cm-nél hosszabb termékeket tartalmazó csomag, amely NEM tartalmaz akváriumot / terráriumot. Tömege nem lehet nehezebb 30kg-nál, beleértve a csomagolást. Ha a csomag nehezebb, a szállítási díj külön megegyezés tárgyát képezi.
- Max. 80l űrtartalmú akvárium/terrárium csomag: Max. 80 literes űrtartalmú akváriumot/terráriumot tartalmazó csomag (max. méret átlag 60*30*40cm). Tömege nem lehet nehezebb 30kg-nál, beleértve a csomagolást. Ha a csomag nehezebb, a szállítási díj külön megegyezés tárgyát képezi.
- Max. 120l űrtartalmú akvárium/terrárium csomag: Max. 120 literes űrtartalmú akváriumot/terráriumot tartalmazó csomag (max. méret átlag 80*35*40cm). Tömege nem lehet nehezebb 50kg-nál, beleértve a csomagolást. Ha a csomag nehezebb, a szállítási díj külön megegyezés tárgyát képezi.
- Max. 200l űrtartalmú akvárium/terrárium csomag: Max. 200 literes űrtartalmú akváriumot/terráriumot tartalmazó csomag (max. méret átlag 100*40*50cm). Tömege nem lehet nehezebb 70kg-nál, beleértve a csomagolást. Ha a csomag nehezebb, a szállítási díj külön megegyezés tárgyát képezi.
- Max. 300l űrtartalmú akvárium/terrárium csomag: Max. 300 literes űrtartalmú akváriumot/terráriumot tartalmazó csomag (max. méret átlag 120*50*50cm). Tömege nem lehet nehezebb 70kg-nál, beleértve a csomagolást. Ha a csomag nehezebb, a szállítási díj külön megegyezés tárgyát képezi.
Az akváriumot/terráriumot tartalmazó csomagok feltételeibe beleértendők a velük együtt biztonságosan összecsomagolható egyéb termékek is. Lapra szerelt bútorokat Törékeny/túlméretes csomagként tudunk szállíttatni, egyéb termékek hozzátársítása NÉLKÜL! Összeszerelt bútorok szállítása minden esetben egyedi megállapodás tárgyát képezi.

TNT Expressz szállítások díjai:
- Törékeny/túlméretes csomag: előre utalásos fizetés esetén 2100Ft, utánvételes fizetés esetén 2500Ft; ez a szállítási mód 20.000Ft vásárlási érték fölött ingyenes.
- Max. 80l űrtartalmú akvárium/terrárium csomag: előre utalásos fizetés esetén 3500Ft, utánvételes fizetés esetén 4000Ft; ez a szállítási mód 40.000Ft vásárlási érték fölött ingyenes. (utánvételes fizetés esetén az utánvét felár felszámolásra kerül)
- Max. 120l űrtartalmú akvárium/terrárium csomag: előre utalásos fizetés esetén 5000Ft, utánvételes fizetés esetén 5500Ft; ez a szállítási mód 55.000Ft vásárlási érték fölött ingyenes. (utánvételes fizetés esetén az utánvét felár felszámolásra kerül)
- Max. 200l űrtartalmú akvárium/terrárium csomag: előre utalásos fizetés esetén 10000Ft, utánvételes fizetés esetén 11500Ft; ez a szállítási mód 100.000Ft vásárlási érték fölött ingyenes. (utánvételes fizetés esetén az utánvét felár felszámolásra kerül)
- Max. 300l űrtartalmú akvárium/terrárium csomag: előre utalásos fizetés esetén 20000Ft, utánvételes fizetés esetén 21500Ft; ez a szállítási mód 100.000Ft vásárlási érték fölött ingyenes. (utánvételes fizetés esetén az utánvét felár felszámolásra kerül)

Kiszállítás esetén:
Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a futárcégek által kézbesített csomagok tartalmát és épségét még AZ ÁTVÉTEL NAPJÁN ellenőrizzék, és probléma esetén azt még LEGKÉSŐBB AZNAP VÉGÉIG jelentsék felénk e-mailen vagy telefonon. Az ÁTVÉTEL NAPJÁT KÖVETŐ napokon bejelentett hiányos vagy sérült csomagokkal kapcsolatos reklamációkkal nem áll módunkban foglalkozni.


Sütik használatát engedélyezem

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek megtekintése.